Contact en route naar de praktijk

Het adres van praktijk De Helianthus is: Molukkenstraat 22, 2022CC in Haarlem - Noord.
De telefoonnummers die u kunt bellen zijn: 023 - 542 60 67 of mobiel: 06 - 42 10 86 50.
Overdag zijn er in de Molukkenstraat voldoende gratis plaatsen om uw auto te parkeren.

Arda is sinds 1999 A-lid van beroepsvereniging de VBAG met het licentienummer: 990605A. ZeOp deze afbeelding het logo van de VBAG is tevens sinds 1 februari 2001 ingeschreven in het register van zorgverleners, wat wordt bijgehouden door Vektis. De Vektis AGB-code is: 90024545. AGB staat hier als afkorting voor: 'algemeen gegevensbeheer van zorgverleners'.
De door Vektis voor praktijk De Helianthus vastgelegde praktijkcode is: 9003401.
Ook bij de RBNG / TBNG is er een licentie, namelijk nummer 909856.

Ingeschreven bij de kamer van koophandel (KvK) te Amsterdam onder nummer: 34352138.

Bijzonder bij De Helianthus is het feit dat u ook op de zaterdag - tussen 11:00 en 13:00 uur - telefonisch contact kunt opnemen of een afspraak maken. Wanneer iemand tijdens de gewone werkdagen geen tijd kan vrijmaken dan is het mogelijk om voor de zaterdag een afspraak te maken.
Voor afspraken die niet minstens 48 uur tevoren worden afgezegd zal de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden. (Deze spelregel bleek helaas noodzakelijk).

Met behulp van www.routenet.nl kunt u een routebeschrijving maken,

vul hier uw postcode in:


Of u laat Google Maps de locatie van De Helianthus Haarlem tonen (opent een nieuw venster).


Route beschrijving met openbaar vervoer


Met openbaar vervoer, vanaf het station Haarlem:

Bus 73 en 75 (elk kwartier) of bus 3 en 5 (elk halfuur). Op de halte 'Julianapark' uitstappen en de weg verder volgen. Dan eerst verkeerslichten en aan de linkerkant een kerk. De volgende straat rechts is de 'Floresstraat'. In deze straat neemt u de vijfde links, dit is het doel van uw reis: de 'Molukkenstraat'.

Wanneer u van ver komt en wilt weten met welke treinen en bussen u de praktijk kunt bereiken, dan verwijs ik graag door naar de volgende website: www.9292ov.nl. Daar kunt u uw eigen adres en het adres van de praktijk invoeren. Vervolgens krijgt u de vertrektijden te zien en waar er eventueel overgestapt moet worden.


Route beschrijving per auto


De route beschrijvingen vanuit een aantal plaatsen hebben we ook als download voor u klaar staan. Dit zijn kleine bestanden met tekst of de wat grotere in pdf formaat. Na links-klikken met de muis wordt de tekst in uw browser zichtbaar. Door rechts te klikken kunt u kiezen uit: 'doel opslaan als...' dan wel: 'doel afdrukken'.

Alkmaar:

Vanuit Alkmaar en, dan meer precies, vanaf het verkeersplein Kooimeer neemt u op de rotonde de afslag Haarlem en Amsterdam via de A9. Nog steeds op de A9 rijdend en voorbij Beverwijk de Velsertunnel door en voorbij IJmuiden rechts aanhouden naar de A208: dit is richting Velsen, Velserbroek en ook weer Haarlem-Noord. Vervolgens gaat voorbij Santpoort de A208 over in de N208 of Delftlaan en komt u bij de eerste verkeerslichten in Haarlem. Hier gaat u links via de Jan Gijzen Kade, het water aan de rechterhand, en bij het tweede verkeerslicht rechts. Daardoor rijdt u dan op de Spaarndamseweg en gaat u bij de eerste verkeerslichten rechts. Deze heet de Zaanenstraat en u gaat direct weer links. Nu bent u in de Molukkenstraat en drukt op de onderste bel van nummer 22! Deze rit duurt, afhankelijk van de drukte op de weg, ongeveer een half uurtje.

 Alkmaar naar De Helianthus als tekst De route als tekst bestand.       Alkmaar naar De Helianthus als pdf De route als pdf bestand.

Heemstede:

Heemstede is ook ten opzichte van een stad als Haarlem best nog wel groot. Of u nu via de Heemsteedse Dreef of de Herenweg naar De Helianthus wilt geraken maakt qua de route niet zo heel veel verschil. De Westelijke Randweg om Haarlem heen is waarschijnlijk niet de kortste weg. Het kleinere aantal verkeerslichten echter, die toch frequent een rode kleur vertonen, maakt veel goed. Wanneer u op de Randweg terechtgekomen bent kunt u, indien nodig, de tweede helft van de onderstaande route vanuit Noordwijk gebruiken. U bent welkom in de Molukkenstraat op numero 22!

 Heemstede naar De Helianthus als tekst De route als tekst bestand.       Heemstede naar De Helianthus als pdf De route als pdf bestand.

Hoofddorp:

Vertrek vanuit Hoofddorp via de N201 richting Heemstede, dit is de noord-westelijke richting. De N201 gaat in Heemstede over in de N205 of Dreef. Na ongeveer 8 km rechts aanhouden; dit is de N205 of Paviljoenslaan. Deze gaat weer over in de N205 of Buitenrustlaan. Na een kleine kilometer en over de brug links is dit de Schalkwijkerstraat. Na 0,8 km bij de verkeerslichten rechts; de Lange Herenvest. Op het grote kruispunt bij de Amsterdamse Poort rechtdoor; dit wordt nu de N200 of Gedempte Oostersingelgracht. Na 1 km links afslaan naar de N200 of Oudeweg. Na 300 m en over de Prinsenbrug rechts; dit is de Spaarndamseweg. Op de volgende kruising, met rechts een brug, gewoon rechtdoor en dan de eerste links; de Floresstraat. Rijdend in de Floresstraat de eerste rechts; dit is de Molukkenstraat.

 Hoofddorp naar De Helianthus als tekst De route als tekst bestand.       Hoofddorp naar De Helianthus als pdf De route als pdf bestand.

Noordwijk:

Na vanuit Noordwijk weggereden te zijn neemt u de N206 of Provincialeweg richting Noordwijkerhout. Daarna passeert u De Zilk. Op de N206 of Vogelenzangseweg na ongeveer 12 km de rotonde oprijden en de eerste afslag richting Bennebroek via de Bekslaan. Op de Bekslaan na 0,6 km links afslaan naar de Leidsevaart en richting Bennebroek. Op de Leidsevaart na 0,25 km rechts afslaan naar de Zwarteweg, dit is nog steeds richting Bennebroek. Op de Zwarteweg na 0,4 km links afslaan naar de N208 of Rijksstraatweg richting Heemstede. De Glip ligt aan de rechterkant. De N208 wordt nu de Herenweg. Na zo'n 3 km gaat de Herenweg over in de Wagenweg en staat u op de kruising, waarschijnlijk alweer voor een rood licht, met de Westelijke Randweg. Hier links en de, nog steeds N208, Randweg volgen. Bij de vijfde verkeerslichten rechts en op de rotonde gewoon rechtdoor aanhouden: dit is de Kleverlaan. Bij de tweede verkeerslichten links. Deze heet de Schoterweg en na het eerste verkeerslicht ziet u aan de linkerkant een kerk. De volgende rechts is de Floresstraat. In de Floresstraat rijdend neemt u de vijfde links: dit is de Molukkenstraat.

 Noordwijk naar De Helianthus als tekst De route als tekst bestand.       Noordwijk naar De Helianthus als pdf De route als pdf bestand.

Rottepolderplein:

Vanzelfsprekend rijdt u vanaf het Rottepolderplein richting Haarlem. Dit is de A200 die later, ter hoogte van het station Haarlem-Spaarnwoude, de N200 of Amsterdamse Vaart wordt. Bij de derde verkeerslichten ziet u de oude Amsterdamse Poort, hier slaat u rechts af. Daarna bij de tweede verkeerslichten links, de Prinsenbrug over en direct naar rechts. Dit is de Spaarndamseweg met water aan de rechterkant dat het Spaarne heet. Even na de eerste verkeerslichten neemt u de eerste straat links, dit is de Floresstraat en vervolgens de eerste rechts: dit is de Molukkenstraat.

 Rottepolderplein naar De Helianthus als tekst De route als tekst bestand.       Rottepolderplein naar De Helianthus als pdf De route als pdf bestand.

U bent vanzelfsprekend van harte welkom in praktijk De Helianthus te Haarlem (noord).
homebioresonantiebiotensorcraniosacraalelectroacupunctuur
fytotherapiehomeopathiekleurenpunctuurorthomoleculairlinks
ayurvedanieuws • contact • curriculum vitaedisclaimertesten
• • • artikelenoverzicht van de websitelexiconzoeken • • •